Våra tjänster

Filmproduktion

Reklamfilm

Rörlig bild får ofta saker att röra på sig. Film används allt mer i all kommunikation och vi hjälper dig oavsett om du vill göra reklamfilm, instruktionsfilm eller annan film där du ger din målgrupp kunskap, vägledning eller nöje. Det kan handla om allt möjligt – från hur du odlar chili, väljer färg och målar huset, lagar bilen eller byter bostad och lägger upp lånen. Vi kompletterar ofta med animation för att förtydliga och förstärka budskapet.

Livestreaming

Att sända direkt ger direkt kommunikation. Livestreaming maximerar effekten och resultatet av ett event eller en aktivitet genom att lyfter ut det till en större målgrupp och en större känsla av deltagande. Vi sätter upp allt från enkla sändningar med en kamera till kompletta projekt med tvstudiouppbyggnad som hjälper dig engagera målgrupp via telefon eller smart-tv – var de än är.

Animation

Om du behöver förmedla något som inte går att fånga med en kamera är animationer och rörlig design ett perfekt komplement. Det kan också vara pricken över i:et i en reklamfilm där du understryker poänger eller förtydligar ditt varumärke och dess egenskaper. Med animation tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt när det kommer till bildberättande och vi använder det till allt från en enkel instruktion i en app till tv-grafik i en livesändning.